FRIETHUYS TIEN AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 227 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Friethuys Tien Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 21:13 Super lekker.
24 feb 2024 om 21:59 Quick delivery and food was great! The fries were cooked well today. The last time we ordered here, the fries had been cooked for way too long - much better this time!
18 feb 2024 om 21:21 My fries were missing so I called them and they said they'd deliver it to me within 10 mins and asked what snack I'd like for the inconvenience. I forgot the name "mini truffel croquet" (€4) so they sent me the parmesan truffel (€10)! TY
17 feb 2024 om 21:21 Heel slecht voor me dure geld Patat koud en kleef en broodje van de saté kroket oud en droog en hamburger was ook koud en niet lekker
11 feb 2024 om 18:54 Patat was heel vet en te lang gebakken .viel erg tegen.
11 feb 2024 om 12:08 Heel jammer… patat was heel vet en klef leek wel gebakken in oud vet! Ik heb die kapsalon zo in de prullenbak gemieterd. Zonde van me centen allemaal!!!
2 feb 2024 om 20:10 Fast and tasty
31 jan 2024 om 19:52 Na heel lang wachten kwam mijn bestelling aan zonder de Caprisun uit het kinderpakket en zonder de cola die ik er bij nam om aan het minimale bedrag te komen. Friet smaakte naar oude olie, was bitter en te bruin doorbakken en dus hard. En duur!
14 jan 2024 om 20:10 Normaal gesproken sneller bezorgd. Nu wel volgens voorspelling bezorgd, maar bijna koud eten. Evt anders verpakken als de bezorging langer duurt. Viel deze keer erg tegen.
12 jan 2024 om 20:49 Super
30 dec 2023 om 18:59 Altijd top kwaliteit. Was weer lekker. TOP.
29 dec 2023 om 18:58 Hééél lekker.