FRIETHUYS TIEN

FRIETHUYS TIEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 430 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Friethuys Tien. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 20:39 Altijd vriendelijke mensen.. De bestelling was deze keer niet echt warm meer jammer..ook was bij de bestelling per ongeluk iets bijgedaan wat niet op de bon stond en bestelling, heb dit telefonisch doorgeven, wij mochten dit houden heel vriendelijk.
18 mei 2022 om 22:31 Ik heb hier vaker besteld, maar de laatste paar bestellingen zijn zeer teleurstellend!! De kipstukken zijn verbrand en niet te eten. Ook mijn burger heb ik wegeflikkerd, omdat dit zo zwart was als roet. Ik bestel hier dus nooit meer!
18 mei 2022 om 19:22 Heerlijke frietjes!
15 mei 2022 om 20:30 Top dank jullie
14 mei 2022 om 20:23 Eten was lekker en bezorging ook op tijd!
14 mei 2022 om 8:11 Top snackbar en keurig op tijd bezorgd!!!
5 mei 2022 om 11:20 De lekkerste snackbar van Amsterdam Noord! De vega shoarma was precies wat ik hoopte, de patat ook. Niet teveel saus, niet te weinig. En een bloedsinaasappel milkshake? Ik ben fan!
25 apr 2022 om 19:56 Heerlijke frietjes. We kregen eerst een verkeerde bezorging, maar dat werd zo opgelost.
25 apr 2022 om 11:24 Patat niet goed doorbakken, nog teveel aardappelsmaak, dan patat smaak. Van de kipburger, was de kip gortdroog en aangebakken. Hebben we weg moeten gooien.
24 apr 2022 om 20:38 Eten is geweldig, goede bezorging!
21 apr 2022 om 22:25 Prima patatje
20 apr 2022 om 22:12 De beste snackbar van Noord. Vers en ambachtelijk!